首页> 考头条> 考情速递

bet356怎么下载中文版_bet356注册邮箱用什么_bet356怎么注册阅读选择题保证不丢分的秘密

一提到“选择题”就会头疼, 尤其对于有选择恐惧症的同学们,这种题型简直就是噩梦呀。那么选择题目, 在我们的bet356怎么下载中文版_bet356注册邮箱用什么_bet356怎么注册阅读中又是怎么体现的呢?


bet356怎么下载中文版_bet356注册邮箱用什么_bet356怎么注册阅读选择题的题型如下:


1 单选题

2 多选题

3 有选项匹配题

4 无选项匹配题

5 小标题

6 完成句子---断子绝孙题



哈哈, 看到这些题目,也是醉了。并且各个看起来都杀伤力不小,各个击中同学们的痛点。


那么, 大家有没有想过,为什么同学们会认为选择题难呢?因为你不确定答案,你感觉哪个选项都对,又都不对,是不是这样的感觉呢?

同学们, 胡蕊老师将用独创的“逻辑阅读法”轻松带你攻克bet356怎么下载中文版_bet356注册邮箱用什么_bet356怎么注册阅读选择题。



举例1:C6T4P3 bullying



Paragraph C


Until recently, not much was know about the topic, and little help was available to teachers to deal with bullying. Perhaps as a consequence, schools often deny the problem. ‘There is no bullying at this school’ has been a common refrain, almost certainly untrue. Fortunately more school are now saying: ‘There is not much bullying here, but when it occurs we have a clear policy for dealing with it.’



33 the writer thinks that the declaration ‘There is no bullying at this school’

A is no longer true in many schools

B was not in fact made by many schools

C reflected the school’s lack of concern

D reflected a lack of knowledge and resources



同学们, 这道题目你做对了吗? 很多同学一开始就排除了D这个正确选项。为什么呢?


这道题目选择A 的同学们, 请注意‘no longer’这个短语;

解释:no longer含义为:不再….

That is to say, 如果你选择这个选项,就代表你接受这种说法‘There is no bullying at this school’曾经正确的。


选择B的同学, 请注意‘in fact’;

解释:请同学不要把in fact这个短语解释为“a fact”。


选择C的同学,太任性;

解释:因为这个选项原文中根本找不到对应的内容,纯属自己推测。


正确答案


最后D才是真正的答案,与原文对应内容为同义替换。

原文:Until recently, not much was know about the topic, and little help was available to teachers to deal with bullying.

选项DD reflected a lack of knowledge and resources



举例2:C7t4p3 Making Every Drop Count


But there are limits to adaptation and loud noise becomes more troublesome if the person is require to concentrate on more than one task. For example, high noise levels interfered with the performance of subjects who were required to monitor three dials at a time, a task not unlike that of an aero plane pilot of an air-traffic controller. Similarly, noise did not affect a subject’s ability to track a moving line with steering wheel, but it did interfere with the subject’s ability to repeat number while tracking.



29 researchers discovered that high noise levels are not likely to interfere with the


A successful performance of a single task

B tasks of pilots or air traffic controllers

C ability to repeat numbers while tracking moving lines

D ability to monitor three dials at once



这道题目可能大家也和上一道题目一样, 直接把正确答案A排除了。


大家会感觉到B,C D选项与文章特别符合, 所以他们很容易被大家选择。但是, 同学们有没有考虑过, 正确的答案一般情况都应该是同义替换关系并且要果断排除掉选择内容与文章对应的信息一模一样,或者很相似的选项


正确答案


A 选项的内容实际上与原文 But there are limits to adaptation and loud noise becomes more troublesome if the person is require to concentrate on more than one task. 为同义替换。


红色字体需要大家细细理解,他们在很大程度上会帮助同学们排除错误答案。

相关资讯

点击规划你的学习路径

关闭

HI,我是你的专属学习规划师
免费规划最适合你的学习路径

规划你的学习路径